Beton Konstruktioner

PRI har en lang liste af design og detaljering af betonkonstruktioner forskellige steder i verden. Vi har arbejdet med de mest værdifulde standarder såsom ACI og Euro-koder og nationale annekser for at tilbyde en økonomisk og permanent løsning til vores kunders behov. Vi har erfaring med flere etagers bygninger, betonelementer, støttemure, plader, silo, udstyrsfundamenter, roterende fundamenter, sprængsikre transformerstationer, brandsikre konstruktioner, rørsveller og alt hvad der er lavet af beton. Udover projektering af betonkonstruktioner foretager PRI eftersyn på opførelse af betonkonstruktioner.

Send os venligst en kort beskrivelse af dit behov, så finder vi en permanent løsning til dig.

Faste rådgivende ingeniører har været involveret i mange konkrete projekter, lige fra små til store kraftværker. Vi har erfaring med forskellige betondesign såsom etagebygninger, betonelementer, støttemure, plader, silo, udstyrsfundamenter, roterende fundamenter, sprængsikre transformerstationer, brandsikre konstruktioner og rørsveller – Alt sammen baseret på Euro-koder og US-koder som f.eks. som:

  • EN 1992 Eurocode 2: Design af betonkonstruktioner
  • ACI 318- 2011- Byggekodekrav for konstruktionsbeton
  • BS8110- del 1- Konstruktionsmæssig brug af beton – adfærdskodeks for design og konstruktion
  • SP- 16-1980 – Designhjælp til armeret beton til IS456-1978
  • SP- 34-1987 – Håndbog om betonarmering og detaljering.

 

Faste rådgivende ingeniører deltager i alle faser af projektet, fra idé og grunddesign til detaljering, tilsyn og udførelse.

Vi bruger de nyeste digitale værktøjer som REVIT og Tekla til 3D-modellering af betonkonstruktioner. Derfor leverer vi en komplet pakke af tjenester, herunder designgrundlag, tegninger, detaljering, stangbøjningsplaner og 3D-modellering af beton og armering.